Over Paardencenter.nl

Snel een keuze uit duizenden producten voor het voeden, verzorgen, berijden en gezond houden van uw paard!. 

Paardencenter.nl biedt een overzicht van de meest uiteenlopende producten op het gebieden van paardenverzorging. Een snelle zoekfunctie, slimme indeling van onze website en duidelijke prijs- en productomschrijvingen zorgen ervoor dat u  snel kunt vinden waar u naar op zoek bent. 

Paardencenter.nl verkoopt of verstuurt zelf geen producten, maar verwijst u automatisch door naar de webwinkel waar u een product voor de laagste prijs kunt aanschaffen. Voor het doorverwijzen naar een van onze partnersites, ontvangt Paardencenter.nl een commissie. Hier merkt u als klant van onze partner niets van, want u betaalt gewoon de laagste prijs op de website van onze partner.

Thuiswebwinkel & DeKroo

Voor het tonen  van de beste producten tegen de meest voordelige prijs, werken we samen met Thuiswebwinkel.nl, van een van de grootste online warenhuizen en DeKroo.nl: de online webshop voor die gespecialiseerd is  in het leveren van hoge kwaliteit paarden accessoires.

Dekroo.nl heeft in Nederland een immense populariteit verworven door het organiseren van talrijke ruiterevenementen in hun 5-sterrenfaciliteit. Hun reputatie, gekoppeld aan een breed scala aan zakelijke activiteiten, heeft geleid tot een aanzienlijke mate van vertrouwen onder consumenten bij het doen van online aankopen.

In 2008 werd het bedrijf geëerd met de prestigieuze titel Hippisch Ondernemer van het Jaar voor hun innovatieve aanpak en indrukwekkende bedrijfsprestaties.